Privacy Policy
Personvernerklæring Spark Equity Accelerator AS

PERSONVERNERKLÆRING

  1. Behandling av personopplysninger (personvern)

Denne personvernerklæringen gjelder for Spark Equity Accelerator AS sine forskjellige internettsider og omfatter registrering, markedsføring samt bestilling og kjøp av produkter og tjenester.
Alle produkter og tjenester, både gratis og betalte, har 18 års aldersgrense.

  1. Internettsider

Spark Equity Accelerator AS (org.nr. 921 859 848) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på alle våre nettsider og domener.

  1. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Spark Equity Accelerator AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet er både tilsyn og ombud.

  1. Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne tilby bestillingstjenesten på våre medlemssider er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette i hovedsak gjelder.

  1. Opplysninger du selv oppgir til oss

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi en del informasjon som vi lagrer, slik som navn og e-postadresse. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier.

  1. Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.

  1. Opplysninger vi får fra andre kilder

Vi mottar fra tid til annen informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører. En annonsør kan eksempelvis gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

Med partnere mener vi oppslagsleverandører som eksempelvis Bisnode. Der innhentes og utvides din profil med adresse og andre vurderinger lagret om deg. Dersom du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til kredittsjekk, må du selv ta kontakt med kredittopplysningsvirksomhetene og be om sperretjeneste.

  1. Automatiske vurderinger

Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde. Disse opplysningene brukes til å tilpasse kommunikasjonen med deg.

  1. Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

For å levere og forbedre tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne levere bøker og andre produkter.

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved samtykke og ved registrering av e-postadresse godtar du målrettet annonsering. Din persondata kan også benyttes til å finne kunder som ligner deg gjennom automatiske vurderinger.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, identitetstyveri eller andre forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

For å kommunisere med deg

Din e-post, ditt mobilnummer eller lignende kontaktinformasjon kan benyttes til å sende deg tilbud eller annen målrettet kommunikasjon. Hvordan du endrer ditt samtykke fremgår under punkt 12 og 13 i denne erklæringen.

  1. Datasikkerhet

Sikring av dine opplysninger er viktig for oss. All personinformasjon lagret hos oss er derfor beskyttet av en SHA-256 SSL kryptering eller bedre. Ved spørsmål omkring vår datasikkerhet kontakt kundeservice.

  1. Deling av opplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap. Unntaket er hvor opplysningene er nødvendige for at våre samarbeidspartnere skal kunne levere produkter og tjenester du har bestilt av oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi databehandlingsavtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd, eller ved innsynsbegjæringer.

  1. Administrering av personopplysninger.

Ved spørsmål vedrørende dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på kundeservice. Det samme gjelder hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg.

  1. Sletting av persondata

Alle e-poster vi sender ut inneholder en avmeldingslink helt nederst. Hvis du trykker på den så vil din e-postadresse bli fjernet fra listene våre. Dersom du fortsetter å motta informasjon i posten eller på mobiltelefonen, så kan du sende en melding til kundeservice.

  1. Særlig om markedsføring i e-post og SMS

Ved registrering av e-postadresse og/eller mobiltelefonnummer samtykker du samtidig til at vi kan sende deg relevant markedsføring og tilbud. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i epostene eller ved å kontakte kunderservice.

  1. Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette til kundene dette gjelder gjennom e-post.

  1. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Spark Equity Accelerator AS’ personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på:

post@annonsefabrikken.no

Organisasjonsnummer: 921 859 848 MVA